Ειδικές Μεταφορές

Αναζήτηση

02 ADR 48Ειδικές Μεταφορές

 Με συνέπεια, υπευθυνότητα και τα κατάλληλα μέσα, φέρνουμε εις πέρας δύσκολες και με ιδιαίτερες απαιτήσεις περιπτώσεις μεταφορών. Τέτοιες μεταταφορές αφορούν, αντικείμενα με μεγάλο βάρος και αξίας όπως: Ιατρικά διαγνωστικά μηχανήματα, πιάνα, χρηματοκιβώτια, έργα τέχνης κτλ. Η MedTransport έχει στην κατοχή της άδεια μεταφοράς ADR για την μεταφορά χημικών-αερίων. Με τα κατάλληλα μέσα, η εταιρεία μπορεί και φέρνει σε πέρας δύσκολες και ιδιαίτερων απαιτήσεων μεταφορές όπως:

  • Υπέρβαρα και υπερμεγέθη φορτία (ιατρικά διαγνωστικά μηχανήματα, έργα τέχνης, χρηματοκιβώτια, πιάνα, βιομηχανικές κατασκευές κλπ).
  • Φόρτωση με ειδικό εξοπλισμό (πλατφόρμα Jumbo, γερανοφόρα οχήματα, μίνι γερανοφόρα και ανυψωτικά εσωτερικού χώρου).
  • Μεταφορά ADR εμπορευμάτων με πιστοποιημένα φορτηγά και οδηγούς (χημικά προϊόντα, ραδιενεργά υλικά, ραδιοφάρμακα, αέρια και εκρηκτικές ύλες).
  • Μεταφορές τύπου project, οι οποίες πραγματοποιούνται με συνδυασμό εξειδικευμένου προσωπικού, ανυψωτικών και μεταφορικών μέσων και με εφαρμογή ειδικής συσκευασίας.
  • Μεταφορές ζωικών υποπροϊόντων κατηγορίας 2 και 3, με δυνατότητα προσωρινής αποθήκευσης (πιστοποίηση από τις κτηνιατρικές υπηρεσίες).
40sm
Μεταφορική εταιρεία medtransport.
41sm 42sm 42sm
Multiple Image #3. It can support html.